Kleding beleef je bij Summertime

EGMOND AAN ZEE - 'Alle winkels zijn hetzelfde, of juist niet'. Er is in korte tijd veel veranderd bij Summertime in Egmond aan Zee. Eigenaar Marcel Muizelaar noemt het 'de verandering voor morgen'. Het assortiment ond…

Lees verder...

Over Summertime

More than just a store

Mis niks nakkes nada

Nooit meer een scherpe aanbieding missen? Laat je naam en e-mail achter en jij bent de eerste die wij onze acties toesturen.

Daarom Summertime:

  • Eigenzinnig
  • Eigenwijs
  • Apart
  • Uniek

Kleding beleef je bij Summertime

EGMOND AAN ZEE - 'Alle winkels zijn hetzelfde, of juist niet'. Er is in korte tijd veel veranderd bij Summertime in Egmond aan Zee. Eigenaar Marcel Muizelaar noemt het 'de verandering voor morgen'. Het assortiment onderscheidt zich sterk van andere modewinkels in Nederland. De combinatie van commercieel, alternatief, prèt-a-porter, London-style, retro en vintage; dat wordt de ultieme Summertime Style-beleving.
,,Wie een bezoek brengt aan onze winkel, wordt geprikkeld door diverse stijlen. De één vinden ze prachtig, met de ander hebben ze helemaal niks. 'Love it of hate it'. Schrille contrasten nodigen uit tot nadenken of tot verandering van smaak of beleving", aldus Marcel. Bij Summertime is onder meer kleding te koop van de merken Woolander, Clever-T en Flabbergasted. Woolander - de naam zegt het al - heeft stoere wollen jacks voor hem en haar. Clever-T haakt in op de vraag naar kwalitatief goede T-shirts. Marcel: ,,Dit eigen merk T-shirt is langer en dikker dan een doorsnee T-shirt en wordt vooral verkocht als de R in de maand is. Flabbergasted is een leuk retro-merk, voor (met name) mannen die zich willen onderscheiden van de massa."

Webshop
In de webshop www.summertime.tv is een gedeelte van de collectie beschikbaar. Het is een bewuste keuze van Muilaar om niet het gehele assortiment online te verkopen. ,,Steeds vaker zie je dat mensen toch weer terug willen naar de winkel ,omdat ze het product willen zien, voelen en beleven. Bestellingen via internet worden vaak weer retour gezonden omdat kleur, gevoel, pasvorm anders blijken te zijn dan je verwachtte. Daarom kun je het beste gewoon langskomen in de winkel om het allemaal zelf te ervaren."
Summertime is te vinden aan de Voorstraat 133 in Egmond aan Zee.

Artikel geplaatst op maandag 23 september 2013 - 11:47
Dit artikel verscheen in de Alkmaar op Zondag

 

 

Klik hier voor de Egmond aan Zee agenda!

Over Summertime

More than just a store

Mis niks nakkes nada

Nooit meer een scherpe aanbieding missen? Laat je naam en e-mail achter en jij bent de eerste die wij onze acties toesturen.