Kleding beleef je bij Summertime

EGMOND AAN ZEE - 'Alle winkels zijn hetzelfde, of juist niet'. Er is in korte tijd veel veranderd bij Summertime in Egmond aan Zee. Eigenaar Marcel Muizelaar noemt het 'de verandering voor morgen'. Het assortiment ond…

Lees verder...

Over Summertime

More than just a store

Mis niks nakkes nada

Nooit meer een scherpe aanbieding missen? Laat je naam en e-mail achter en jij bent de eerste die wij onze acties toesturen.

Daarom Summertime:

  • Eigenzinnig
  • Eigenwijs
  • Apart
  • Uniek

Comfort-T V-hals wit

M, L, XL, XXL

Het model Comfort-T (LET OP 180grms katoen), is een extra lang T-shirt . Een koude rug is voortaan voorbij, vanwege de lange lengte blijft de Comfort-T dus in de broek en niet uit de broek. De uitermate zachte en dikke kwaliteit zorgt voor een comfortabele en aangenaam warme dracht. U kunt thuis de verwarming een graadje lager zetten , een dikke warme trui kunt u verruilen voor een overhemd . Dit model is Body-fitted. Veel vrouwen gebruiken de Comfort-T als aangenaam nachthemd. De COMFORT-T is een duurzaam produkt waar U jaren plezier van zult hebben. De Comfort-T is voor mensen die bedrijfsmatig veel buiten werken of sporten, extra aan te bevelen.

 
Product is op voorraad
€ 19,95
Bestel nu! + Wishlist

Onze Categorieen

Klantenservice

Over Summertime

Hippe kleding uit Egmond aan Zee

Deze webshop is een voortvloeisel van onze fysieke winkel. Daarom achten wij het niet nodig ons bij een thuiswaarborg organisatie aan te sluiten. Zo veilig als u in onze winkel uw kleding koopt, zo veilig doet u dat ook op deze website. Zodra u uw aankopen via onze website wilt doen, hebben wij er dan ook voor gezorgd dat deze secure (https) worden afgehandeld.

Lees meer...

Summertime uit Egmond aan Zee verkoopt de hipste kleding voor dames en heren. Bij ons vindt u gegarandeerd iets wat u nergens anders in Nederland kunt bewonderen. Voor een betaalbare prijs.

Kom je bij ons langs in Egmond aan Zee? Of bestel via onze webshop.

© Copyright 2022 Summertime -  Privacy Policy

Mplus Webshops

Klik hier voor de Egmond aan Zee agenda!

Over Summertime

More than just a store

Mis niks nakkes nada

Nooit meer een scherpe aanbieding missen? Laat je naam en e-mail achter en jij bent de eerste die wij onze acties toesturen.