Kleding beleef je bij Summertime

EGMOND AAN ZEE - 'Alle winkels zijn hetzelfde, of juist niet'. Er is in korte tijd veel veranderd bij Summertime in Egmond aan Zee. Eigenaar Marcel Muizelaar noemt het 'de verandering voor morgen'. Het assortiment ond…

Lees verder...

Over Summertime

More than just a store

Mis niks nakkes nada

Nooit meer een scherpe aanbieding missen? Laat je naam en e-mail achter en jij bent de eerste die wij onze acties toesturen.

Daarom Summertime:

  • Eigenzinnig
  • Eigenwijs
  • Apart
  • Uniek

Sintel jacket/Klettervest

S

Het Sintel jacket stond vroeger bekend als Klettervest of Kolenman Jas. Dit unieke model werd gedragen door kolendragers, tuinders en spoorwerkers als werkkleding. In de 70 er jaren , werd het jasje herkenbaar gedragen door: revolutionaire leraren ,studenten, rock bands en liefhebbers, kunstenaars . In deze periode werd de stof Corduroy (ook wel ribfluweel of ribstof genoemd ,waarvan het Sintel jacket gemaakt is) veel gebruikt in de mode. Tegenwoordig zie je deze stof al vaker terugkomen in het interieur en in de mode. De stof is gemakkelijk schoon te houden, omdat het vuil zich niet snel hecht aan deze pluizige stof. Je kunt het vuil vaak met een borstel verwijderen. Het Sintel Jacket is het gehele jaar, door man of vrouw draagbaar, s’zomers met een T-shirt, s’winters met een wollen trui . Het Sintel Jacket is verkrijgbaar in Zwart en in de maten : S /M/ L/ XL/ XXL en kost bij Summertime 139,95

 
Product is op voorraad
€ 139, 95 € 111,96
Bestel nu! + Wishlist

Onze Categorieen

Klantenservice

Over Summertime

Hippe kleding uit Egmond aan Zee

Deze webshop is een voortvloeisel van onze fysieke winkel. Daarom achten wij het niet nodig ons bij een thuiswaarborg organisatie aan te sluiten. Zo veilig als u in onze winkel uw kleding koopt, zo veilig doet u dat ook op deze website. Zodra u uw aankopen via onze website wilt doen, hebben wij er dan ook voor gezorgd dat deze secure (https) worden afgehandeld.

Lees meer...

Summertime uit Egmond aan Zee verkoopt de hipste kleding voor dames en heren. Bij ons vindt u gegarandeerd iets wat u nergens anders in Nederland kunt bewonderen. Voor een betaalbare prijs.

Kom je bij ons langs in Egmond aan Zee? Of bestel via onze webshop.

© Copyright 2020 Summertime -  Privacy Policy

Mplus Webshops

Klik hier voor de Egmond aan Zee agenda!

Over Summertime

More than just a store

Mis niks nakkes nada

Nooit meer een scherpe aanbieding missen? Laat je naam en e-mail achter en jij bent de eerste die wij onze acties toesturen.